Premiere Pro växer

Premiere Pro 2022: Nyheterna

Goa uppdateringar innebär nya möjligheter för din videoredigering. Vi visar dig de mest uppskattade nyheterna i Premiere Pro 2022.

Med Josefina Sahlin och Angelica Bengtsson

Nyheterna i Premiere Pro – April 2022

Nya uppdateringar släpptes i April 2022 för att du ska kunna arbeta mer effektivt. Bland annat en ny menybar för enklare navigering och ett nytt import- och exportfönster.

Nyheterna i Premiere Pro 2022

Många av uppdateringarna under året har varit bakom kulisserna. Bättre uppspelning, snabbare exporter och förbättringar av en rad olika verktyg. Den stora nyheten är ett helt nytt undertextverktyg som gör arbetet med undertexter snabbare.

Nyheterna i Premiere Pro 2021 (14.5)

De flesta uppdateringarna under året har varit under huven. Snabbare processer och fler filformat som stöds. Det finns ändå fyra funktioner jag vill lyfta fram. Nyheter som gör mitt arbetsflöde smidigare.

Nyheterna i Premiere Pro 2020

Funktionen Auto Reframe Sequence gör att du som skapar produktioner i olika videostorlekar, nu kan göra det supersmidigt. Förutom de bästa nyheterna i Premiere Pro 2020 som kom oktober 2019 – har vi även här samlat några nyheter från uppdateringen i april 2019.

Nyheterna i Premiere Pro CC 2019

Några smånyheter innehåller Premiere Pro CC 2019 som underlättar din redigering, men stornyheten är en sprillans ny app.